Despre noi - Centrul Medical Micromedica

Sediul central situat pe strada Petru Rareș nr. 20 este prima locație în care pacienții au beneficiat de calitatea serviciilor oferite de Centrul Medical Micromedica. Din 1995 gama de analize și investigații medicale s-a îmbogățit încontinuu oferind pacienților acces la investigații moderne la un cost accesibil.

Am fost primii care am introdus în Piatra Neamt serviciul de senologie în anul 2003. Prin experiența acumulată și dotarea de top, diagnosticul afecțiunilor mamare este unul precis și apreciat în centrele universitare.

Suntem primul Centru de Imagistică din județul Neamt care a adoptat tehnologia digitală pentru serviciile de radiologie. Calitatea imaginilor obținute prin tehnologia digitală și experiența medicilor și tehnicienilor radiologi asigură pacienților nostri cele mai bune rezultate. Tehnologia digitală utilizată în Departamentul de Radiologie Dentară face posibila obținerea celor mai bune imagini, indispensabile medicilor stomatologi pentru inițierea și monitorizarea evoluției tratamentelor specifice.


Piatra Neamt
Luni - Vineri: 7 - 19 ; Sambata: 7 - 13
Adresa: Str. Petru Rareș nr. 20
Tel: 0233 22 20 75 | 0233 23 66 99 | 0760 26 61 05